Διαφήμιση και Remarketing μέσω video 2020-04-30T12:02:14+00:00

Κάντε την διαφορά

Μία video καμπάνια σας δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό σας

Ακολουθηστε τις εξελιξεις

Κάνετε ισχυρή εντύπωση και βοηθάτε τους επισκέπτες σας να μην σας ξεχνούν.

Remarketing

Η βάση στην οποία μπορείτε να χτίσετε όλες τις καμπάνιες σας.

Μην χανετε πιιθανους πελατες

Οποιαδήποτε προσπάθεια να φέρουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας πάει χαμένη εάν τα ποσοστά μετατροπής μας είναι μικρά. Ξεκινήστε σήμερα και απογειώστε την πραγματική απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Animated Banners

Δίνουμε κίνηση στις στατικές διαφημίσεις και κερδίζουμε την προσοχή των πελατών μας.

Τα banners που ξεχωριζουν

Στην σημερινή εποχή το πιό δύσκολο διαφημιστικό εγχείρημα είναι να κερδίσουμε την προσοχή των πελατών μας. Τα στατικά γραφικά στις διαδικτυακές διαφημίσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να δημιουργούν αίσθηση. Η δημιουργία κινούμενων banners είναι κομβικής σημασίας.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Η σπατάλη χρημάτων σε παλαιού τύπου διαφημίσεις καταστρέφει τις καμπάνιες μας.

Πετυχετε τους στοχους σας

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο αλλάζει καθημερινά. Η επένδυση σε παλαιότερους τρόπους διαδικτυακής διαφήμισης είναι ο πιό σίγουρος τρόπος να χάσουμε τα χρήματά μας. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Ο χρόνος είναι κομβικής σημασίας

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός οτι οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν ακόμα εκσυγχρονιστεί.

Η δυναμη της πρωτοποριας

Η διαφήμιση και το remarketing μέσω video είναι μία σχετικά καινούρια προσέγγιση στο διαδικτυακό marketing η οποία σύντομα θα γίνει καθολική πρακτική. Εάν κινηθείτε αποφασιστικά και είσαστε απο τους πρώτους της αγοράς σας οι οποίοι θα ενσωματώσουν τέτοιες καμπάνιες στο διαφημιστικό οπλοστάσιό σας, τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια.

Δυναμική διαφήμιση

Ένα διαφημιστικό spot εκτός απο την χρήση για remarketing, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο κεντρικής καμπάνιας

Μικροτερο κοστος – μεγαλυτερη αισθηση

Χρησιμοποιόντας ένα διαφημιστικό spot μπορούμε να οδηγήσουμε καινούριους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας με πιό αποτελεσματικό τρόπο και συνήθως με μικρότερο κόστος απο την διαφήμιση με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης.

Συχνές Ερωτήσεις

Το διαφημιστικό spot και τα banners χρησιμοποιούνται με εξίσου μεγάλη επιτυχία είτε για διαφήμιση στοχευμένη στους παλιούς μας επισκέπτες (remarketing) είτε για συμβατική διαφήμιση με στόχο την προσέλκυση νέων επισκεπτών (prospecting). Το remarketing στοχεύει σε αυτούς που ήδη έχουν επισκευθεί την ιστοσελίδα μας (γίνεται δηλαδή στόχευση σε συγκεκριμένους χρήστες), το prospecting είναι διαφήμιση σε sites με σχετική θεματολογία με τα προϊόντα μας ή σε βίντεο στο youtube που είναι σχετικά με τα προϊόντα μας με στόχο καινούριους πελάτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν τα προϊόντα μας (γίνεται δηλαδή στόχευση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες). Η καμπάνια prospecting (εάν δεν έχετε ήδη κάποια ενεργή) παραμετροποιείται απο εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση.
Όχι, οι καμπάνιες remarketing ή video ads μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα με οποιαδήποτε άλλη καμπάνια. Μάλιστα, εάν έχετε ήδη κάποια remarketing καμπάνια ενεργή, μπορούμε να ενσωματώσουμε το καινούριο video.
Ναι το πακέτο basic περιλαμβάνει μόνο την δημιουργία του διαφημιστικού spot και την απαιτούμενη παραμετροποίηση της καμπάνιας remarketing και της καμπάνιας prospecting.

Φυσικά και είναι, εξάλλου αυτό είναι το πρώτο βήμα ούτως ή άλλως.
Κάνετε κάποιες προσπάθειες να φέρετε κόσμο στην ιστοσελίδα σας. Είτε δίνοντας την διεύθυνση σε κάποιον δυνητικό πελάτη που σας επισκέπτεται στην φυσική σας έδρα, είτε μέσω έντυπων διαφημιστικών, είτε οποιασδήποτε άλλης offline διαδικασίας. Το remarketing βοηθάει να αποδώσουν ακόμα περισσότερο εκείνες οι διαφημιστικές σας προσπάθειες.
Μπορεί να συνδυαστεί με ταυτόχρονη online διαφημιστική καμπάνια, είτε μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.Μία καμπάνια remarketing απλά βοηθάει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να σας θυμούνται προβάλλοντάς τους το διαφημιστικό σας spot σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Κατά τ’άλλα εμείς ούτως ή άλλως θα παραμετροποιήσουμε μία καμπάνια prospecting χωρίς επιπλέον χρέωση δική σας, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε όποτε επιθυμείτε.

Όχι. Εμείς αναλαμβάνουμε την δημιουργία του διαφημιστικού spot και των banners, όπως και για την παραμετροποίηση της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.
Η προβολή των διαφημίσεών σας γίνεται συνήθως είτε απο την google (google adwords), είτε απο το facebook (facebook ads) είτε απο το twitter. Εκεί λοιπόν θα πληρώνετε για την ΠΡΟΒΟΛΗ των διαφημίσεών σας, ανάλογα με το budget που θα αποφασίζετε κάθε φορά. Πάντως μία καμπάνια remarketing είναι υπερβολικά φθηνή, αφού κοστίζει περίπου 2-3€ για 1000 εμφανίσεις της διαφήμισής σας σε πελάτες που ήδη έχουν επισκεπτεί την ιστοσελίδα σας.
Κατά την ολοκλήρωση της παραμετροποίησης της κάθε καμπάνιας σας στέλνουμε video με τις οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας που εξηγούμε πώς χρησιμοποιείτε τις καμπάνιες σας, πώς πληρώνετε για την εμφάνιση των διαφημίσεων κ.ο.κ.
Εξάλλου, έχετε πλήρη δωρεάν υποστήριξη απο εμάς για έναν χρόνο για την λειτουργία της κάθε καμπάνιας και οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Δεδομένης της προσπάθειάς μας να περιορίσουμε το κόστος του τελικού προϊόντος, χρησιμοποιούμε αρχικά κάποιο πρότυπο corporate showcase (πιό απλά μπορούμε να το περιγράψουμε ώς “πρότυπο παρουσίασης”). Παραδείγματα απο τέτοια πρότυπα μπορείτε να δείτε στην επόμενη παράγραφο. Απο εκεί και πέρα, δεδομένων των αλλαγών οι οποίες συντελούνται ώστε το τελικό video να ανταποκρίνεται στο ύφος της επιχείρησής σας και τις ανάγκες της καμπάνιας σας, το τελικό αποτέλεσμα δεν θυμίζει το αρχικό πρότυπο, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος δύο διαφημιστικά spot να είναι όμοια.
Φυσικά. Εάν επιθυμείτε να μας δώσετε κάποιες πιό συγκεκριμένες οδηγίες για το spot ή τα banners μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του λογαριασμού σας και να συνεννοηθείτε μαζί του ώστε να μας στείλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ή υλικό να συμπεριλάβουμε. Εναλλακτικά θα επισκευθούμε εμείς την ιστοσελίδα σας και θα πάρουμε ό,τι υλικό χρειαζόμασε για να δημιουργήσουμε το spot. Εξ’άλλου όταν ολοκληρώσουμε το προσχέδιο τότε εσείς μπορείτε να το εγκρίνετε ή να ζητήσετε αλλαγές ή κάτι πιό συγκεκριμένο.
Στο 99% των περιπτώσεων οι τιμές ξεκινούν απο 400€ και καταλήγουν περίπου στις 2000€. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε συγκεκριμένη προσφορά για το project σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινήστε σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε την εφαρμογή σας και να πάρετε αναλυτική προσφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ